Budo Doetinchem
Copyright 2015 by "Red-seadog"     E-Mail: info@budodoetinchem.nl
Samenwerkingsverband van BUDO sporten in Doetinchem
WELCOME TO OUR COMPANY
Kei-fit Budo

Budo is een verzamelnaam voor verschillende oosterse krijgskunsten. Kei-Fit Budo is onderdeel van Kei-Fit en is gespecialiseerd in het verzorgen van lessen in de traditionele oosterse krijgskunsten zoals judo, jiu-jitsu, aikido en kempo.
Bij Kei-Fit Budo is iedereen welkom, gevorderd of beginner, wedstrijdsporter of recreatief, van jong tot oud. Tijdens de lessen bij Kei-Fit Budo houden we rekening met het niveau, doelstelling en interesse van iedere leerling. Op deze wijze is er voor iedereen een gezonde en prettige leersituatie.
Veiligheid, kwaliteit en gezelligheid gaan hand in hand bij Kei-Fit Budo. De veiligheid is alleen mogelijk wanneer iedereen zich aan de geldende dojo-regels houdt. Respect voor elkaar en de docenten is hierin de basis. De kwaliteit van iedere budoka is uiteindelijk te zien in zijn zelfbeheersing en rust die hij uitstraalt. Dus niet alleen in het technische aspect, maar ook de mentale groei. Naast de trainingen zullen er diverse activiteiten verzorgd worden voor alle leerlingen van Kei-Fit Budo. Denk aan een regionale vanencompetitie, trainingsstages met andere clubs en een jaarlijks jeugdkamp.
Wij streven er naar dat onze jeugdlessen karaktervormend moeten zijn. Concreet houdt dit in dat we de sport gebruiken om de kinderen te helpen sterker in hun schoenen te staan. Door een positiever zelfbeeld te ontwikkelen, gebaseerd op vertrouwen, denken wij dat een kind beter in staat zal zijn om in het leven met tegenslagen om te gaan.
Onze lessen kennen een duidelijke structuur. Structuur geeft duidelijkheid, zodat we de oosterse krijgskunsten op een veilige wijze kunnen oefenen.
Ieder individu is welkom bij Kei-Fit Budo. Ook kinderen die een vorm van autisme hebben of ADHD. De een is wat drukker dan de ander en de ander is misschien wat meer onzeker. Hier houden we rekening mee en proberen te helpen in de persoonlijke groei van ieder individu.
Naast de hoofdlocatie in Doetinchem, worden er ook lessen verzorgd bij de vestigingen van Kei-Fit in Gendringen, Haaksbergen en Lichtenvoorde.

Meer weten: http://www.kei-fit-budo.nl/
Home
Jindo
Graafschap College
Kiryoku budo Instituut
Kiai
   Selfdefence     4 all
Kempo   Instituut
Kei-fit Budo
Contact